Menu

.      

Antsla poisid rendivad autosid üle Eesti

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Autolevi asutaja ja juht Tauri Kärson autode vahel Võru linnas Liiva tänavas. Foto: Võrumaa TeatajaAUTORENT ❯ Mõned aastad tagasi Antslas keskkooli lõpetanud Tauri ja Simo ning nende Tallinna advokaadist partner Robert on asutanud inimeselt inimesele autorendi ettevõtte OÜ Autolevi (autolevi.ee), mille abil on võimalik oma seisma jäänud auto teenima panna ning samas soodsalt autot rentida.

Autolevi teenus on sarnane tühjalt seisva korteri väljaüürimisega, ainsa vahega, et korteri asemel üüritakse autot. Autolevi on asja juures nagu maakler, kes tegeleb maksetega ja kontrollib üürija tausta. Äri põhineb usaldusel ning seetõttu kliendilt tagatisraha ei küsita. Nii nagu tavalise autorendi puhul tuleb auto tagastada täis paagiga ja puhtalt.

Autolevi juht Tauri Kärson, kes lõpetab Tallinna tehnikaülikooli ja töötas viimased aastad Baltikas, tuli äsja palgatöölt ära, et täielikult pühenduda eraettevõttele. Praegu tegutseb ettevõte põhiliselt Eestis, kus laenutuses on üle paarisaja auto ning Lätis, kus on saadaval kümmekond autot. Ent lähiajal on kavas kaasata lisakapitali, et laieneda Soome, Rootsi, Norrasse, Taani, Leetu ja Poolasse. Konkurente eriti pole, sest Soomes on lähimal konkurendil vaid mõned autod ning suurem konkurent tegutseb alles Prantsusmaal.

{fcomment}

ARVAMUS