Menu

.      

Lotovõidu eest hilinenud pulmareisile

Foto: REPRO TELEEKRAANILTSUUR VÕIT • Võrust pärit Rainer Kommer (27) keerutas kolmapäevases saates „Suur lotokolmapäev – Rooside sõda” loosirattaga SuperSummi peavõidu 35 000 eurot. Osa saadud rahast kulub tema sõnul reisile, sest kevadel abiellunud mehel jäi pulmareis tegemata. „Meil on väike laps ja pulmareisiks ei olnud aega,” rääkis Kommer.

Võiduni viinud pilet osteti Kommeri sõnul Võru Maximast. „Me ei ole abikaasaga järjepidevad lotomängijad, ostame siis, kui tuju tuleb,” ütles Võrumaa kutsehariduskeskuses puidutöötlemise tehnoloogiks õppinud mees. Tislerina töötav Rainer tõmbas lotosaates loosirattaga täpselt kaks ringi ja tabas 70 sektorist peavõidu.

Eesti Loto turundus- ja müügidirektori Annely Luikme sõnul on telesaates ka varem SuperSummi peavõit saadud. „Viimati juhtus see 2. septembri saates,” ütles Luikme. Eesti Loto lotovõidud on Luikme sõnul tulumaksuvabad, st mängijad ei pea võidusummalt maksu tasuma.

Kiirloterii SuperSumm3 tiraaž on 3 000 000 piletit, ühe pileti hind on kaks eurot. Võidufondist moodustavad 651 000 eurot TV-saadetes väljaloositavad võidud, mille kogusumma põhineb tõenäosusarvutustel.

{fcomment}

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD