Menu

.      

Võrus elavad tulihingelised räppmuusika austajad

Aropiga koos laval olevad noored muutsid peo  veelgi  kuumemaks. Foto: INDREK TOOM

SUVEPIDU • Ilmastikuolud muutusid möödunud nädalavahetuse hakul külmaks ja vihmaseks, mistõttu tuli ka kauaoodatud Tamula Beach Partyl kolida Club Tartusse pidu pidama.

Rannapeod lasevad end veel veidi oodata, et aga pidulised heade ilmade tulekuni ära ei külmuks ja haigeks ei jääks, on väga mõistlik selle ajani siseruumides pidutseda. Nii ei jäänud ka reklaamitud Tamula Beach Party vihma tõttu ära, vaid toimus Club Tartus. Noored tundusid rõõmustavat, et suvepidu toimus soojas klubis, mistõttu saadi end veidi õhemalt rannastiili riietada.

11. juunil aset leidnud pidu muutus rahvarohkes ööklubis nii kuumaks, et õige pea lendas särk seljast ka peaesinejal Aropil (endise esinejanimega Suur Papa). Tamula Beach Party muutus veelgi kuumemaks, kui Arop kutsus lavale esimestes ridades oleva publiku, kes jäid lavale kuni kontserdi lõpuni. Seda võib pidada ka peo kulminatsiooniks: näha verinoori räpiaustajaid laval räppimas, tantsimas ja ümber esineja väänlemas. Aropi sõnul on tema teine lemmiklinn just Võru.

Esinejate lühikestest etteastetest hoolimata oli publik hoos. Aropi esinemisele eelnenud Metsakutsu (pärisnimega Rainer Olbri) tõmbas peo käima ja haaras publiku liigutusi kaasa tegema. Ühel hetkel võis näha suuremat osa publikut lava ees kükitamas, teisel hetkel hooga püsti hüppamas ning seejärel ülestõstetud käsi kaasa liigutamas.

Esinejad lasid end oodata ja astusid üles alles pärast keskööd. Esimestena tulid lavale räpparid Claim & Roki. Üllatuskülalisena oli kohal räpisõprade lemmik Paks Matu, kellega koos lauldi ühist värsket lugu „Täna”.

Võrru on lühikese ajaga esinema toodud mitu populaarset ja väga head räppartisti. Viimased omakorda hindavad väga Võru publikut, sest siin on palju tõelisi tulihingelisi räppmuusika austajaid, kellele on rõõm esineda.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD