Menu

.      

Sellenädalase lugejaauhinna võitja on Sirje Mikson

  • Kirjutas Kadri Nagel

Võitja Sirje Mikson koos abikaasa Velloga. Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Võrumaa Teataja tahab ikka ja jälle oma tellijatele rõõmu valmistada ning loosib välja uhkeid auhindu. Seekordses auhinnasajus on võimalik võita hea ja paremaga täidetud grillikomplekte, mille on välja pannud OÜ Condor (www.digipood.eu), ja mõnusaid sõiduelamusi Tamula järvel Tuuletark purjeretkedelt (www.tuuletark.ee). Euronics Võru aitab hoida rannavormi ja paneb välja diagnostilised kaalud Beurerilt, naturaltervisetoode.ee poolt on auhinnakorvis ootamas nahahooldustooted, Kuul piljardilt on peopakett kaheksale inimesele, ühele tellijale loosime muruniiduki CL51CE.

Et osaleda nende auhindade loosimises, ei ole vaja teha mitte midagi muud, kui tellida Võrumaa Teataja digi- või paberleht vähemalt pooleks aastaks – siis oledki automaatselt loosirattasse lisatud. Loosimises osalevad ka kõik need, kes pikendavad oma praegust tellimust.

Selle nädala võitjaks on humoorikas Sirje Mikson Väimelast. Sirje elab majas koos abikaasa ja noorema poja perega ning peab pensionipõlve. „Mine sa tea, äkki võtan ka kätte ja lähen Soome tööle,” naljatab Sirje Mikson, kui küsida, millega ta tegeleb. Enne pensionile jäämist töötas naine 33 aastat laudas lüpsjana ja pärast lüpsjatööd veel 20 aastat koristajana.

Miksonitel on viis last ja 14 lapselast, kes kõik praeguseks eri paikades elavad. Jaanipäevaks jääb vanapaar sel aastal aga kahekesi. Auhinnaks said nad grillimiseks suure hunniku liha, mille üle neil on väga hea meel. „Sööjad lähevad küll jaaniks kodust ära, aga millal liha siis on söömata jäänud,” naeravad Vello ja Sirje Mikson.

Peale kopsaka grillikoti sai Sirje Mikson auhinnaks diagnostilise kaalu Euronicsilt, mille väärtus on 99,99 eurot ja Tootsimaja naturaltervisetoode.ee poolt mastiksiõliga kehavõide, mis niisutab, taastab ja uuendab nahka.

Võrumaa Teataja on Sirje Miksonil käinud juba Töörahva Elu aegadest. Kõige rohkem loeb ta sealt kuulutuste rubriiki. Abikaasale meeldiks aga, kui kirjutataks rohkem spordist. Kokkuvõttes on mõlemad lehega rahul ja suured lugemishuvilised, sest peale kohaliku lehe tuleb neil postkasti ka mitu ajakirja.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD