Menu

.      

Auhinnavõitja Vaido Otsar on Võrumaa Teatajaga juba pikalt seotud

  • Kirjutas Kadri Nagel

Auhinnavõitja Vaido Otsar on just auhinna kätte saanud. Seljataha jäävad Barruse turvaväravad. Foto: AIGAR NAGEL

Sellenädalase lugejaauhinna võitja on Vaido Otsar, kes elab Väimelas ja loeb meie digilehte 2016. aastast alates.

Vaido töötab Barrusel IT-juhina juba 25 aastat. Tema igapäevasteks tööülesanneteks on ettevõtte informatsiooni korraldamine ning selle tarbeks kogu tarkvara-riistvara korraldamine ja projekteerimine. Kunagi ammu, kui Võrumaa Teataja alustas arvuti peal küljendamisega, siis õpetas just Vaido välja esimesed küljendajad. „Jälgisin veel kaua teie lehte sellise pilguga, et kuidas küljendus välja näeb,” muigab mees. Tehnikahuvilise inimesena on tema hobideks reisimine ja fotograafi a, eriti südamelähedased on just loodusfotod. Lisaks eelmainitule laulab ta ka kooris Hilaro.

Paberlehte on Vaido tellinud juba ammustest aegadest peale, aga paar aastat tagasi vahetas selle digilehe vastu välja. „Mingil hetkel tundus, et paberiga pole enam miskit teha ja digiversioon on ju identne paberiga,” seletab mees.

Auhinnaks sai Vaido Kagukeskuse autopesula 20eurose kinkekaardi ja lisaks Euronicsi poolt välja pandud akupanga.

Meil on jäänud veel auhindu loosida. Selleks, et neid võita, peab tellima Võrumaa Teataja paber- või digilehe vähemalt pooleks aastaks või pikendama juba olemasolevat tellimust. Loosis osalevad ka kõik püsikorraldusega tellijad.

Auhinnarattasse on jäänud Kagukeskuse kinkekaardid ja pesula kinkekaardid ning lisaks veel vererõhuaparaat ja akupangad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD