Menu

.      

Auhinnavõitja Aire Torp on juba kuus aastat digilehe lugeja

  • Kirjutas Kadri Nagel

Marakratid Maido ja Meelis koos ema Airega

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Meie lugeja Aire Torp elab Võru vallas ning loeb digilehte juba kuus aastat.

Seda numbrit kuuldes hakkasime alguses mõtlema, et kas tõesti on digilehel juba nii pikk ajalugu. Aga tõesti, nii ta on. Aire Torbile meeldib leht väga, just digileht, sest ta käib iga päev teises maakonnas tööl ja siis saab korraga terve nädala lehed ühe jutiga ära lugeda. Hobideks Airel majapidamise, töö ja laste kõrvalt eriti aega ei jää. „Elame maakodus ja seal tööd jagub, muruniitmine suurel alal on juba mahukas ettevõtmine ja lastega tegelemine võtab ka oma aja,” seletab ta. Perel on põnev traditsioon. Nimelt asub postkast tee ääres ja praegu on laste ülesandeks sealt paberlehed ja kirjad ära tuua. „See on neil igapäevane jalutuskäik, kui nad väiksemad olid, siis käisime koos,” lisab Aire Torp.

Meil on jäänud veel kaks auhinda loosida. Selleks, et neid võita, peab tellima Võrumaa Teataja paber- või digilehe vähemalt pooleks aastaks või pikendama juba olemasolevat tellimust.

Loosis osalevad ka kõik püsikorraldusega tellijad.

Aire Torp sai endale auhinnaks vererõhuaparaadi ja akupanga. Viimase üle on tal eriti hea meel, sest akupangast oli ta juba pikemalt mõelnud ja endale soetada tahtnud. Nii et asi läks igati õigesse kohta.

Täname selle eest ka meie auhinna väljapanijat digipood.eu-d.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD