Menu

.      

1. jaanuar 2019: mootorikütuse hinnad ja liiklustrahvide lühimenetlus

  • Kirjutas Kalev Annom

1. jaanuari keskpäeval oli kõige odavam mootorikütus Circle K tanklas Nooruse ristmikul ja Pikal tänaval. Kõige kallim oli mootorikütus Olerexi Tallinna maantee ja Nöörimaa tanklas.

KÜTUS JA TRAHVID ❯ 1. jaanuari keskpäeval Võrus tehtud vaatluste põhjal saab öelda, et kõige odavam mootorikütus oli müügil Circle K tanklas Jüri-Paju- Räpina maantee ristmikul ja Pikal tänaval, kus bensiin 95 liiter maksis 1,224 ja diislikütus 1,264 eurot. Samade hindadega oli kütus müügil ka Neste tanklas Maksimarketi juures, kuid seal on automaattankla ja hind peaks olema odavam. Kalleim kütus oli Olerexi tanklates.

Kütusehinna rekordid

Mullu sügisel kütusehinnad kasvasid ja nii mõnedki asjatundjad ei kartnud välja öelda, et varsti tuleb mootorikütuse eest välja käia 1,5 eurot, kuid õnneks seda ei juhtunud. 9. oktoobril 2018. aastal tõusis küll mõnes tanklas kütusehind 1,439 euroni, kuid siis tuli õnneks langus. Viimaste aastate rekord pärineb 2012. aasta kevadest, mil liitrihind oli 1,459 eurot.

Tõeliselt rekordmadal oli kütusehind aastavahetusel 2015/2016. Siis maksid nii 95 kui ka diislikütus kõikides Võru tanklates alla ühe euro.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD