Menu

.      

Kogemused ja õppetunnid: teekond idamaise filosoofiani, 1. osa

  • Kirjutas Heleri Lakur

Mai Brit Vardja on jõudnud pärast seitset aastat maailmas ringirändamist tagasi Eestisse ning annab joogatunde Võrumaal ja Võrus. Ta ütleb, et eestlasel on puudu ühendus iseendaga ning soovitab keskenduda mitte nii palju minevikule või tulevikule, vaid olla hetkes. Foto: AIGAR NAGEL

Järgmistel nädalatel keskendume idamaistele teraapiatele ning inimestele Võrumaal ja Võrumaalt, kes on enda jaoks erinevatel põhjustel leidnud tee idamaade filosoofiani.

Öeldakse, et idamaine teraapia läheneb inimesele kui tervikule nii nagu looduseski. Mis teeb aga orientaalse maailmavaate eestlase jaoks nii eriliseks ja mismoodi see on ühe või teise eluteed mõjutanud, räägime juba allpool.

Mai Brit Vardja (26) on erakordne hing, kes suudab end läbi murda nii rahvusvahelises turundusfirmas kui ka teisi inimesi rahustavas joogarütmis kaasa tõmmata.

Kui täpne olla, siis on ta pärast ärijuhtimise eriala omandamist tasapisi jõudnud ühest maailmast teise ning õppinud selgeks uue ameti: joogaõpetaja ja ravitseja.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD