Menu

.      

Talendid Võru Kagukeskuse autopesulas

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

LUGEJA FOTO

TV3 kuulutas 7. jaanuaril välja „liiklustalentide” otsingu. Küsitakse, et kas oled märganud liikluses mõnda „talenti”, kes käitub absurdselt, ohtlikult, naeruväärselt või ebaviisakalt.

Üleeile pärastlõunal oli omapärane vahejuhtum Kagukeskuse pesulas. Et praegu on võrdlemisi külmad ilmad, siis oli neljast pesulakohast kolm suletud ja töötas ainult esimene pesula, kuhu oli valelt poolelt sisse sõitnud tume BMW, mille ümber askeldas üks kapuutsiga lühemat kasvu noormees. Kui raha tiksus nulli, siis jalutas bemaripoiss veel mõnda aega ümber auto ja laskis sellele vett niriseda, kuid leidis siiski raha ja jätkas pesemist. Seegi raha sai otsa ja taas nõristati nii-öelda tasuta vett auto peale.

See ei olnud aga veel kõik. Vahepeal jõudis pesula juurde üks tume džiip ja bemaripoiss asus džiibijuhiga vestlema. Seegi polnud veel kõik. Siis asus bemarimees oma autot pesulakohal pildistama. Et kell oli juba üle kella nelja ja päike valmistus loojuma, siis ei ole raske oletada, millised pildid tulid.

Pildistamise ajal jõudis pesula juurde teinegi tume džiip ja džiibimehed asusid ümber pesula ringiratast kihutama, et lund tuiskama panna. Hästi see ei õnnestunud ja autod jäeti seisma. See oli bemaripoisile taas paras aeg džiibijuhtidega rääkimiseks. Samal ajal ootas mitu autot pesulajärjekorras.

Siis lõpuks sai bemarijuht aega pesulakoht vabastada ja kapuutsiga noormees asus oma bemarit parklas taas pildistama.

Talendiotsing TV3s kestab 7. aprillini. Iga kuu saab parima foto või video saatja 60 euro eest kütust.

Võrulased võiksid meie „liiklustalentidest” pilte ja videoid saata Võrumaa Teatajale (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.), kuid miks ka mitte TV3-le.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD