Menu

.      

Üle 30 neiu tutvus naiste karjäärivõimalustega kaitseväes

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru gümnaasiumi õpilasel Leana Kullil läks relva lahtivõtmiseks aega alla minuti. Võrumaa Teatajale ütles ta, et on õppinud relva lahtivõtmist ja kokkupanemist kodutütrena. FOTO: Aigar Nagel

Üleeile, 5. veebruaril kogunes Kuperjanovi jalaväepataljoni üle 30 noore neiu, kes tutvusid naiste karjäärivõimalustega kaitseväes.

Esimene teabepäev üle Eesti

Üle-eestiliste teabepäevade eesmärk on rääkida, mida kujutab noore naise jaoks ajateenistuse läbimine ning missugused on naiste karjäärivõimalused kaitseväes. Tüdrukute küsimustele vastasid ajateenistuse läbinud naised, kes ka ise praegu tegevteenistuses töötavad. „Töö pole üksluine ning on võimalus tutvuda paljude inimestega,” sõnab tutvustuses noortele naisleitnant Pauliine Nettan, kelle sõnul on olulisel kohal ka füüsiline koormus.

Huvilised olid kohale tulnud peamiselt Võru maakonnast, aga ka kaugemalt, näiteks Tallinnast ja Haapsalust. Fotod: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD