Menu

.      

Pärast nelja-aastast pausi on Värskas taas hambaravivõimalus

  • Kirjutas Kadi Annom

Setomaa ülembsootska Aare Hõrn (vasakult), dr Angela Rehi, assistent Elo Tõnisson ja Rein Järvelill.

Praegu veel Jõgeval elav Angela Rehi avas teisipäeval Värskas oma hambaravikabineti. Viimati oli Värskas hambaraviteenuseid võimalik saada 2015. aastal. Vahepeal pidid soovijad teenuse saamiseks kaugemale sõitma, see oli keeruline piiratud transpordi ja ajakulu tõttu. Peale selle on hambaraviteenust vajavaid inimesi kõikjal ja järjekorrad seetõttu üsna pikad.

„Minu ema on Värskas sündinud ning siin on elanud vanatädid ja sugulased. See paik on mulle armas juba lapsepõlvest saati. Soovisin siia elama asuda, kuid enne tuli end kindlustada ja töökoht rajada. Pöördusin eelmise aasta aprillis Setomaa vallavanema Raul Kudre poole ja tutvustasin talle oma mõtet Värskasse hambaravi rajada. Vallavanema suhtumine oli väga toetav ning vald abistas ruumide renoveerimisega ja andis ka soodsatel tingimustel rendilepingu. Selline koostöö tegi hambaravikabineti rajamise võimalikuks,” selgitab Rehi oma teekonna algust.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD