Menu

.      

Kesklinna raamatukogus kasutas digilehe lugemise võimalust ligi 1000 inimest

  • Kirjutas Kadri Nagel

Elektroonse Võrumaa Teataja lugemisvõimalus raamatukogus on võitnud huviliste südamed ja on oluline meie lugejate seas. Lugeja Kalev Land käib raamatukokku lehti lugema juba ammu. Paberlehte meeldib talle rohkem sirvida, ikka nii vanamoodi. Foto: AIGAR NAGEL

Meie toredatele sõpradele, lugejatele sai nüüdseks juba kolm aastat tagasi viidud raamatukokku arvuti, kus on hea tutvuda Võrumaa Teataja digilehega ja portaaliga www.vorumaateataja. ee. Eks ikka selleks, et peale paberlehe oleks kõigil huvilistel alati võimalus minna ja klikkida ennast uudistemaailma.

Meie digileht on sisult täpselt samasugune ja sisaldab täpipealt kõiki neid uudiseid, kuulutusi ja teateid nagu paberleht, isegi reklaamid on samad, kui nüüd naljaga pooleks öelda.

Külastades meie portaali www. vorumaateataja.ee, leiab sealt peale paberlehes ilmuvate lugude veel uudiseid ning suure pildigalerii fotodega, mis kõik lehte ära ei mahu. Peale selle saab digileheportaali sisenedes tasuta lugeda Põlva Teatajat, Rõuge Infolehte, Antsla Valla Lehte ja Võru Valla Teatajat.

Peab mainima, et osaliselt on portaalis olevad lood nähtavad ainult sisse logitud kasutajale, aga kõigil paberlehe- ja digilehetellijatel on võimalik luua endale konto ja sealt sisse logides saab lugeda kõiki artikleid täismahus.

Uurides raamatukogu lugemissaalist statistika kohta, saab vastuseks, et alates eelmise aasta jaanuarist kuni tänaseni on olnud kokku 848 digilehe lugejat, mis teeb siis umbes 65 lugejat ühes kuus. Lugemissaali töötajate sõnul on külastajad sellise võimalusega väga rahul ja külastatavus püsib stabiilselt enam-vähem samas mahus. Kuna paberlehte tuleb tavaliselt puudu, siis on hea, kui saab ka arvutist vaadata.

Püüame ka edaspidi pakkuda teile meelepärast lugemist ja ootame kõiki raamatukokku lugema.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD