Menu

.      

Postitee suund on areneda miljööteeks, mille rütm on rahulikum

  • Kirjutas Küsis Heleri Lakur

Postiteel ehk vanal Tartu-Võru maanteel tuleb tõepoolest rahulikult võtta, sest iga kord, kui Võrumaa Teataja toimetus maanteele sõitma satub, hüppab mõni metsloom teele, et meid tervitada. Foto: AIGAR NAGEL

Eelmise nädala lõpul allkirjastati mitme omavalitsuse, riigiasutuste ja kogukonna vahel kokkulepe ühe Lõuna-Eesti kaunima ning ajaloolise maantee ehk Postitee arenguks ja korrashoiuks.

Tegemist on kõikide osapoolte ja MTÜ Postitee eestvedajate jaoks suure edasiminekuga ning tulevikus loodavad ühingu eestvedajad oluliselt panustada ka koostööle mitme omavalitsusega, muu hulgas Võru vallaga. Võrumaa Teataja küsimustele vastavad MTÜ Postitee asutaja- ja juhatuse liige Reeli Kork ning juhatuse liige Ott Rätsep.

Ühiste kavatsuste (ÜK) protokoll on allkirjastatud. Kui kaua võttis selleks ettevalmistus aega? Kas MTÜ Postitee oli aktiivseim osapool, et ÜK kokkuleppeni üldse jõudsite?

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD