Menu

.      

Antslas põrkusid vallaelanike ja loodusetundjate ning metsauuendajate huvid ja vajadused

  • Kirjutas Liana Allas

Rahvas terviseraja parklas RMK esindaja selgitusi kuulamas. Fotod: LIANA ALLAS

27. veebruaril said Antsla linna veerel asuva terviseraja parklas kokku RMK esindajad, vallaametnikud ja kohalikud elanikud, et juba mõnda aega rahva seas jutuks olnud teemas selgust saada.

Nagu viimasel ajal ikka, on rahvas valvas ja aktiviseerunud, enne koosolekut oli kuulda isegi allkirjade kogumisest. Nii kaugele asi siiski ei läinud ja kõik, kes kohale olid tulnud, said asja üheskoos arutada.

Antsla linnaga piirnev riigimets, mida rahvas kutsub Kasumetsaks ja mis kuulub Taberlaane küla alla, on määratud kõrgendatud avaliku huviga alaks.

RMK määras selle ala puhkemetsaks juba 2012. aastal, enne seda, 2011. aastal sõlmis RMK Antsla vallaga rendilepingu terviseraja rajamiseks. 2015. aastal rajati Antsla-Kobela kergliiklustee, ka see kulges läbi riigimetsa. Kõik see on toonud kaasa puhkeala aktiivse kasutuse. 2018. aastal sõlmiti RMK ja Antsla valla vahel leping terviseraja laiendamiseks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD