Menu

.      

Heimar Lenk lubab hakata mälestusi kirjutama

  • Kirjutas BNS

Heimar Lenk FOTO: Heimar Lenk Facebook

Riigkogu valimistel 1176 häält saanud, kuid riigikogu uuest koosseisust välja jäänud pikaaegne parlamendisaadik Heimar Lenk Keskerakonnast märkis, et hakkab nüüd mälestusi kirja panema, kirjuta Lõuna-Eesti Postimees.

«Ega mul endal enam kavatsust riigikokku minna ei olnudki, kuid tulin vastu erakonna esimehe Jüri Ratase korduvatele palvetele parteid toetada. Eks ma siis lasin ennast nimekirja panna,» ütles Lenk, kurtes samas, et jäi kampaaniat tehes ilma erakonna toest. 

Rääkides edasistest plaanidest, ütles pikaaegne riigikogu liige ja ajakirjanik, et tal on suur elukogemus ning midagi peaks tulevastele põlvedele jätma. «Nii et midagi mälestuste taolist võib sündida. Lisaks olen palju aastaid näinud Keskerakonda seestpoolt ja seisnud suure poliitiku Edgar Savisaare kõrval,» ütles ta ja lisas, et seega ajakirjanikuna võiks ta ennast veel avada.

«Saab näha, missugune ajaleht või kirjastus minu rikkalike mälestuste vastu esimesena huvi tunneb. Rääkida ja kirjutada oleks paljust,» lisas Heimar Lenk, kes on Põlva vallavolikogu liige. «Uus loominguline periood on mulle algamas ja avatud. Eks sukeldun sinna ja toon mõne kalliskivi kandikul avalikkuse ette. Lähiminevikust on ju nii vähe räägitud ja ausalt kirjutatud. Eks püüan seda tühimikku jõudumööda täita.»

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD