Menu

.      

Võrus avati nutisalong kehavormi hoidjatele ja terviseteadlikele

  • Kirjutas Heleri Lakur

Rullmassaažisalongi põhimõte on väga nutikas ja lihtne. Teleriekraanil juhendavad inimesed, kes näitavad ette, mida tegema peab. Protseduur ise kestab 56 minutit ning selle aja jooksul rullib masin läbi kogu keha, alustades jalataldadest. Pildil on Võru salongi rõõmsameelsed perenaised Eve (istub) ja Pille-Kadri. Foto: Heleri Lakur

Beautiful Me kehasalong on jõudnud kahe aastaga Eestis kümnete tuhandete inimeste südamesse.

Rullmassaažisalong pakub nüüdisaegsel tehnoloogial põhinevaid protseduure, mille abil saab vähendada keha ümbermõõtusid ja parandada üleüldist heaolutunnet. Viimase kahe aasta jooksul on salong jõudsalt arenenud, avatud on salongid kaheksas Eesti linnas ja eelmise nädala pühapäevast on salong avatud ka Võrus.

Võru salongi avamist ootasid Võru inimesed ammu

„Oleme teinud suuri pingutusi ja kulutusi, et tutvustada rullmassaaži ja selle vajalikkust üle Eesti. Tänu sellele tööle on rullmassaaž Eestis hakanud arenema ning inimesed on teadlikumad rullmassaaži kasulikkusest, lümfisüsteemist ja selle vajalikkusest organismis,” räägib kehasalongi omanik Kee Abel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD