Menu

.      

Linnakodanik Jüri Pallo vabandus Silver Silla ees

  • Kirjutas Heleri Lakur

Linnakodanik Jüri Pallo FOTO: Aigar Nagel

SOTID SELGEKS ❯ Võrumaa Teataja toimetusele 30. märtsil laekunud kirjas ütleb Jüri Pallo: „Käesolevaga vabandan Silver Silla ees, et teda küünalde kadumise loos kahtlustasin. Kui vaimulik ja kui korp! Vironia vilistlane pean järgima eetilisi käitumisnorme. Olen avalikult vabandanud.”

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja selgitused küüditatute mälestusmärgi juurest kadunud küünalde lahenduse kohta avaldasime Võrumaa Teataja 30. märtsi lehenumbris: „25. märtsi varahommikul koristas Taristuhalduse töötaja küünlad kokku, kuna tuulega pikali ja laiali lennelnud küünlad riivasid silma. Kotti pandud küünlad tõsteti konteinerist välja ja anti Memento ühendusele.”

Jüri Pallo lisaküsimustele (VT toimetusele 30. märtsil), miks ikkagi OÜ Taristuhaldus saatis oma koristusbrigaadi monumendi juurde õigel, küüditamise 70. aastapäeval, kuigi tegu oli õige päevaga, sai toimetus lisavastuse. OÜ Taristuhaldus heakorraja haljastustööde töödejuhataja Jaanika Sild ütles 2. aprilli vastuses toimetusele, et nendele küsimustele on juba vastatud Võru politsei uurijale ning Mementoga on edaspidiste arusaamatuste vältimiseks kokkulepped tehtud.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD