Menu

.      

Iga kuues-seitsmes auto ei läbi tehnoülevaatust

  • Kirjutas Kalev Annom

Tehnoülevaatusel on ASi Hansa Bussiliinid Võru osakonna buss, mille roolis olev tehnikajuht Kalev Ottis kurtis, et bussid on konstrueeritud asfaltkattega teede jaoks, kuid sõita tuleb mööda kruusateid. Võrus on kokku 27 bussi, kõikide väljalaskeaasta 2016. Fotod: KALEV ANNOM

Kevad toob kaasa nii rehvivahetuse kui ka autode ja traktorite tehnokontrolli. Sõidukeid hakati Võrus Roopa tänaval üle vaatama alates märtsist, traktorite kontrollimine algas eile Antsla kandis. Täna vaadatakse põllutöötehnikat üle Osulas, Sulbis, Linnamäel jne.

Mida vanem auto, seda rohkem korras

Kagu Selli tehnoülevaatuse vastutav spetsialist Marek Mõistus ütles Võrumaa Teatajale, et mida vanem auto, seda rohkem korras seda hoitakse.

„Mulle tundub, et mida vanem on auto, seda rohkem tema eest hoolitsetakse ja seda rohkem ta korras ka on. Küllap osatakse vana sõiduvahendi truudust hinnata,” hindas Marek Mõistus olukorda. „Äsja vaatasime üle ühe Žiguli, mis oli väga korras."

Marek Mõistus (tagapool) on tehnohooldusega tegelenud juba peaaegu kakskümmend aastat. Autondust on ta õppinud Soomes ja Tallinna tehnikaülikoolis. Romet Rose (esiplaanil) on lõpetanud Tartu kutsehariduskeskuse autodiagnostika alal ja töötab tehnokontrollis esimesi päevi. FOTO: Kalev Annom

19,2 protsenti autodest saadeti märtsis tagasi

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD