Menu

.      

Varstu teenuskeskuse piiratud lahtiolekuajad tekitavad kohalikes uusi probleeme

  • Kirjutas Heleri Lakur

Toimetus käis Varstu teenuskeskuses esmaspäeval kohapeal ja kohtus isiklikult sotsiaaltöö spetsialisti Signe Arumäega. Töötaja sõnul on märtsikuu teisel poolel tekkinud keerulisem olukord praeguseks lahenenud. Varstu teenuskeskuse lahtiolekuajad on kirjas nii keskuse ukse peal kui ka valla kodulehel. Arumäe sõnul saab kiireloomuliste küsimuste korral alati vastuse ka telefoni teel ja vajaduse korral võib jätta postkasti paberkandjal avalduse. Foto: AIGAR NAGEL

Alates 25. märtsist muutus Rõuge valla teenuskeskuste töökorraldus. Vallas tegutsevate teenuskeskuste töötajate töökohtade arvu on vähendatud ja teenuskeskuste tööaega muudetud.

Varstu teenuskeskuse tööaegade ja töötajate arvu vähendamisega on põhjustatud kohalikele elanikele hulga ebamugavusi, mis vallavalitsuse jaoks näivat tühisena. Toimetuse poole pöördunud Rõuge valla elaniku sõnul on aga tegemist ebavõrdse kohtlemisega maaelanike suhtes.

Olukord eakate jaoks muret tekitav

Kui sul puuduvad arvuti ja sõiduvahend, siis on see su enda süü. Täpselt sellises olukorras leiavad end nii mõnedki eakad, kellel puudub kodus nii arvutikasutamise võimalus kui ka sõiduvahend, et täita vajalikke pabereid ja suhelda valla teenuskeskuse töötajatega. See viimane ehk on olemaski, aga kui see ei sõida?

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD