Menu

.      

Uma Meki kohvikute nädal laienes üle maakonna piiride

  • Kirjutas Heleri Lakur

Pesa hotelli restorani pearoog ehk Taevaskoja küülikukoib koos vokitud köögiviljadega meeldis toimetuse mekkijatele enim. Foto: HELERI LAKUR

Pühapäevaga sai läbi tänavukevadine Uma Meki kohvikute ja restoranide nädal, kus kulinaarsete elamuste otsijad said mekkida maakonna toiduasutuste pakutud kohaliku päritoluga kolmekäigulist lõuna- ja õhtusööki.

2016. aasta aprillis esimest korda korraldatud Uma Meki toidunädalast võttis esimesel aastal osa ainult viis toitlustuskohta. Nüüdseks on kohvikute nädalast kasvanud välja kaks korda suurem üritus, mis iga korraga tõmbab üha rohkem huvilisi ligi.

Kohvikute ja restoranide arv kasvamas

Juba seitsmendat korda, 8.–14. aprillini toimunud kohvikute ja restoranide nädalal osalejad hindavad kõrgelt võimalust eksperimenteerida ja osaleda maitseelamuste pakkujana ning kohaliku toidutootjate toodangu propageerimisel. Idee algataja ja Ööbikuoru Villa omaniku Alar Hõimu sõnul on aja jooksul kohvikute-restoranide ja ka huviliste arv mitu korda kasvanud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD