Menu

.      

Politsei: „Purjus inimesele on rattasadulas püsimine tasakaaluharjutus ja tsirkusetrikk.”

  • Kirjutas Sten Sang

Võru piirkonnapolitseinik Ranno Vissel hoiab liiklejatel silma peal ning soovitab üksteisega arvestada – nii jõuavad kõik turvaliselt sihtkohta. Foto: AIGAR NAGEL

Rattahooaeg alles kogub tuure, kuid Lõuna-Eestis on sel aastal juhtunud juba kolm liiklusõnnetust, kus osaliseks jalgrattur. Kahel korral oli õnnetusse sattunud rattur alkoholijoobes. Politsei annab soovitused turvaliseks liiklemiseks, et liikleja haigla asemel ikka koju jõuaks.

Purunenud ihuliikmed

Politsei pressiesindaja Kerly Virga sõnul tuli tänavu aprillis teade, et Otepää vallas põrkasid kokku kaks ratturit. Teadaolevalt ei tulnud mees ratta juhtimisega toime ja sõitis otsa temaga samas suunas jalgrattal sõitnud elukaaslasele. Mõlemad olid joobes, naine kukkumise järel viga ei saanud. Mees kaebas pärast õnnetust, et käsi ei liigu ja nina on katki. Haiglas selgitati, et ta oli kukkudes murdnud oma küünarluu. „See on ilmekas näide, et ise rattasadulast maha kukkudes või kuskile vastu sõites võib samuti end raskelt vigastada. Selleks pole tingimata tarvis kokku põrgata mõne suurema sõidukiga,” möönis Virk suurema ohuallika teemal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD