Menu

.      

Uue parkimiskorra eirajaid karistatakse esialgu hoiatusega, alates järgmisest kuust trahviga

  • Kirjutas Kadri Nagel

Uut parkimiskorraldust pole veel päris omaks võetud ja see vajab harjumist. Parkides ei tohi ära unustada parkimiskella või parkimisaja algusest teavitava paberilehe asetamist nähtavale kohale. Foto: AIGAR NAGEL

Alates 16. aprillist hakkas kehtima uus parkimispiirang, kus Võrus Tartu tänaval (keskväljakuga piirneval lõigul), Lembitu 2 hoone ees, Koidula tänaval (keskväljakuga piirneval alal), Jüri tänaval (lõigus Vabaduse tänavast kuni Tartu tänavani) ja Vabaduse tänaval (lõigus Mäe tänavast kuni Fr. R. Kreutzwaldi tänavani) on tööpäevadel kella 8–18 lubatud tähistatult parkida kuni kaks tundi.

Uut nõuet ei ole liiklejad veel hästi omaks võtnud ja see tuleb paljudele üllatusena. Nimelt võib iga päev märgata parkijaid, kellel puudub parkimiskell või mõnel muul moel teavitav info. Parkijatelt küsides selgub, et paljud ei ole uusi liiklusmärke märganud, sest pargivad seal tihti ning märkidele tuttava keskkonna tõttu tähelepanu ei pööra.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD