Menu

Grillihooaeg on alanud, valik on suur ja järgida tuleks ohutust

  • Kirjutas Kadri Nagel

Lihakarni nobedate näppudega töötajad Maarika (vasakult), Krislin ja Merili, kes mõnusat šašlõkki pakuvad. Foto: AIGAR NAGEL

Aprilli lõpp kostitas meid mõnusa kevadilmaga ning kutsus kõiki välja grillima. Kindasti on pärast praeguseid jahedaid ilmasid soe kevadilm tagasi ning seab sammud järjest suvisemaks. Siinkohal oleks õige aeg teha juttu grillimisest.

Tänapäeva kaubandusest leiab grillimiseks erinevaid tooteid nii toorelt, marinaadis kui ka eelküpsetatud variandis. Suurtes poekettides on pakkumisel hunnikute viisi suurfirmade valmistatud tooteid. Omatehtud šašlõkki müüvad näiteks Lihakarn, Jaagumäe ja OÜ Paadi Talu, kes pakub angersägašašlõkki. Peale selle leidub valikut veel Coopi kokkade, Maxima kokkade, Selveri ja A1000 kokkade arsenalist.

Lihakarni omaniku Marguse sõnul on hooaeg alanud.

Palun logi esmalt sisse

Seda lugu näevad täispikkuses ja suurte fotodega ainult Digilehe tellijad.
Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada siit.

LOE VEEL

LOE VEEL

Viimase hetke pakkumine

Hetkel enimloetud

15 PÄEVA ENIMLOETUD