Menu

.      

Ka vihmase ilma kiuste kaubeldi Varstu laadal usinalt

  • Kirjutas Heleri Lakur

Varstu laadal kaubeldi kõigega: vanavarast aiataimedeni, soojast supist saiadeni. Parimad palad suitsuvorsti ja -singiga kauplejate valikust ei puudunud ka seekord. Helju Alliksoo (pildil) Mõnistest ütleb, et käib Varstu laadal mitte süüa ostmas, vaid tarvilikku otsimas. Proua sõnul on Varstu laadal hea käia, sest see asub lähedal. Tema sõnul on sellised laadad väga vajalikud ka vanematele inimestele, kes ei jõua kaugemale käia. Näiteks sai ta seekord laadalt omale nii sobiva kaltsuvaiba kui ka istikuid, millele ta hiljem järele läheb. Foto: HELERI LAKUR

Päev enne emadepäeva, möödunud laupäeval said kõik kevadist aiahooaega alustavad töömesilased ja puhkepäeva nautivad maainimesed nautida laadamelu.

Mis sest, et vihma sadas ja sellel ei paistnud lõppu tulevat, esinejad ja kauplejad ei lasknud end sellest häirida. Ostumõnu jagus nii aiahuvilistele kui ka hea muusika ja seltskonna janulistele.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD