Menu

.      

KÜSITLUS Mida arvate sellest, et kange ja lahja alkoholi aktsiis langeb juulist 25 protsenti? Kas see muudab alkoholi letihindu ja tarbijate käitumist?

  • Kirjutas Küsis Sirle Nurk

Valdo ehitaja Arvan, et alkoholiaktsiisi langetamine ei mõjuta mitte midagi.

Lätis olen ikka käinud, aga kui vaja, siis olen ka Eestist ostnud. Spetsiaalselt alkoholi Lätis ei ole ostmas käinud. Aktsiisi langetamine letihinda natukene muudab, aga ilmselt mitte nii palju, nagu öeldakse. Pannakse kollane silt, et midagi on hinnast alla lastud, aga vaevalt, et 25 protsenti. Lätis käiakse ikka edasi, kas või juba kütuse pärast. Võrust on Lätti lühike maa, Tallinnast ja Tartust vaevalt siis enam tullakse. Kui keegi läheb Lätti, siis seal pannakse ikka koorem peale.

Paavo riigiametnik Ma arvan, et minu tarbimisharjumust see ei mõjuta. Ei oska öelda, mis riigis toimuma hakkab. Arvan, et letihinnad langevad minimaalselt. Ise ma ei ole käinud Lätis alkoholi ostmas ja ei lähe ka sinna õlle järele.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD