Menu

.      

Olavi Ruitlase filmi „Vee peal” osatäitjate otsingul valitses taustanäitlejate nappus

  • Kirjutas Heleri Lakur

Castingu režissöör Piret Toomvap-Schönberg peab Võru inimesi tagahoidlikeks, sest tema jaoks on alati üllatav, et Võrus tuleb kutse peale vähe inimesi kohale. Filmi „Seltsimees laps” jaoks saadi aga kokku ligi 300 inimest. Foto: AIGAR NAGEL

Sellel suvel jätkuvad Võrust pärit kirjaniku Olavi Ruitlase menuromaanil põhineva filmi „Vee peal” võtted üle Eesti ning mitu võttepaika, nagu ka samanimelises menuromaanis, asub Võrus. Üleeile toimunud filmi castingul otsiti taustanäitlejaid erinevatesse rollidesse, kuid huvi castingus osalemiseks oli kesine.

18–90aastaste näitlejate nappus

OÜ Filmivabrik castingu režissöör Piret Toomvap-Schönbergile oli see samuti suureks üllatuseks, arvestades seda, et kahe tunni jooksul oli kohale tulnud vaid viis inimest. „Ma ei tahaks uskuda, et Võru inimesed on nii tagashoidlikud,” imestab Toomvap. Castingu režissööri sõnul on üks võtteperiood juba ära olnud ning järgmised kohe ukse ees. „Me filmisime Haapsalus ühte juppi. Taustanäitlejate leidmiseks kasutasime ühte ainsat kanalit ja kohale tuli 70 inimest. Osad olid isegi kurvad, et ei mahtunud klippides osalema. Sama asi oli filmiga „Helene”, mida praegu Haapsalus filmitakse,” on ta optimistlik ja lisab, et kõik inimesed leitakse ka käesolevasse filmi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD