Menu

.      

Krabi kooli tegevust toetavad nii linnade juhid kui ka endised õpilased

  • Kirjutas Heleri Lakur

 

Krabi koolis õpib praegu 29 last. Foto: AIGAR NAGEL

Mai algul algatati Võrumaal tegutseva Krabi kooli toetuseks häältekogumist, et näidata nii riigile kui ka kohalikule omavalitsusele, et erakool soovib jätkata koostööd kõigi osapooltega ning et nad pole üksi.

Rõuge vallas tegutsev erakool, kes jäeti õpilaskodu toetusest ilma vallavolikogu otsustamatuse tõttu, loodab, et riik näeb hetkeolukorras ka mündi teist poolt.

Rahvas toetab, omavalitsust ei huvita

2. mail keskkonnas petitsioon.ee algatatud hääletusel koguti Krabi kooli toetuseks 124 allkirja. Toetajate hulgas olid nii praeguste ametkondade esindajad linnades, endised õpilased kui ka lastevanemad. „Meie jaoks ei olnud oluline mitte häälterohkus, vaid soov, et allakirjutajateks oleksid inimesed, kes on asjaga seotud. Näiteks nende linnade esindajad, kellega meil on koostöö, rääkimata endistest õpilastest. Sealhulgas oli inimesi, keda ma ei tunnegi,” sõnab kooli tegevuse eest seisev MTÜ Ostium juhatuse liige Ale Sprenk. Tõuke rahvahääletuseks andsid Rõuge valla tegemata jäetud otsused kooli saatuse kohta.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD