Menu

.      

Pühendunud noor: Eleriin Hirv naudib nii sportimist kui ka võistlusi

  • Kirjutas Heleri Lakur

Eleriin Hirvel on aastatega võistlustelt koju toodud 54 medalit ja viis karikat. Viimati noppis ta Võru maakonna koolinoorte võistlustelt kolm esimest kohta. Noor spordineiu ütleb, et sporditegemise juures tuleb teha seda, mida armastad ja mitte kunagi ei tohi alla anda. Foto: AIGAR NAGEL

Kui ühed arvavad, et liigne sportimine on halb, siis teised leiavad, et sportimisest ei saa kunagi küll.

Nii üks kui ka teine seisukoht võib olla õige ja tundub, et ka tänapäeva noored oskavad tegeleda just selle alaga, mis neile kõige südamelähedasem. Üheksa aastat tagasi alustas Eleriin Hirv korvpallitreeningutega, kuid neli aastat hiljem leidis enda kutsumuse kergejõustikuna ja on koju toonud hulgaliselt medaleid, mille üle uhkust tunda.

Kergejõustik on südamelähedane

Korvpallitreeningutega alustas Eleriin Hirv 2011. aastal, kuid alates 2015. aastast on ta käinud Võru spordikoolis kergejõustikutrennides. Huvi spordi vastu sai alguse sellest, kui klassiõde, kes läks korvpallitrenni, kutsus neiu kaasa. „Mul on alati olnud väga toetavad vanemad ja selle asemel, et mind takistada, olid nad kahe käega selle poolt, et ma läheksin korvpalli ja nii ma hakkasingi korvpalliga tegelema.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD