Menu

.      

FOTOD Punamütsikeste aed täitus värviliste liiklusskeemidega

  • Kirjutas Heleri Lakur

Neljapäeval käis lasteaia liiklusväljakul esimene tutvumine. Lepatriinu ja Jänku-Jussi rühma lapsed alles lihvisid oma liiklejaoskusi. Fotod: AIGAR NAGEL

Üleeile lõuna ajal võis Võru Punamütsikese lasteaia pere rõõmustada, sest lasteaed sai ühe kingituse jagu jällegi rikkamaks. Nimelt muutus lasteaia ümbrus mitmevärviliseks liiklusmaailmaks, mille abil saavad väikesed kasvandikud tulevikus oskuslikult liiklema õppida.

Lasteaia õu muutus üleöö liiklusmaailmaks

Üleeile õhtul said viimased liiklusskeemid maha joonistatud ja värvipurkidele kaaned peale löödud ning liiklemine lasteaia õuealal võiski järgmise päeva hommikul pihta hakata. Seda rõõmsamad olid aga lapsed, kes neljapäeval üksteise võidu asfaldile joonistatud liiklusmärkide järgi liiklemist harjutasid. Punamütsikese lasteaia õppealajuhataja Merle Kõivumägi ütles eile toimetusele, et oli seda hetke oodanud mitu aastat. „Olen seda vähemalt paar aastat plaaninud, kord mõelnud oma tervisemeeskonnaga ise joonistama hakata, kord maanteeametile oma muret kurtnud, kuid seni ei ole see õnnestunud,” sõnab ta toimetusele.

Neljapäeval käis lasteaia liiklusväljakul esimene tutvumine. Lepatriinu ja Jänku-Jussi rühma lapsed alles lihvisid oma liiklejaoskusi. Fotod: AIGAR NAGEL

Otsingud leidsid kiire lahenduse sellel aastal, kui Kõivumägi isiklikult OÜga Roadwolf ühendust võttis ja sai vastuseks „jah”. Kõivumägi ütleb, et on tänulik Kerli Tallole maanteeametist, tänu kellele ta ettevõtte kontaktini jõudis. „Ettevõtte juhataja Tarmo Sälik ütles mulle, et meie soov võetakse arvesse. Aega läks mööda ning üleeile õhtul oldi koos märgistajatega kohal. Arvestades seda, et töödega alustati lõuna ajal ja lõpetati sama päeva õhtul, on tegemist väga professionaalse tööga,” kiidab õppealajuhataja tulemust.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD