Menu

.      

Rahvusvahelise programmi raames parandatakse hoonete energiatõhusust

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru linnavalitsus projekteerib projekti kaasabil energiatõhusaks Jüri tn 54 maja ehk kõigile teada Võrumaa keskraamatukogu hoone. Foto: AIGAR NAGEL

Mai lõpus allkirjastasid Eesti-Vene rahvusvahelise koostööprojekti „SaveSmart” toetuslepingu projekti juhtpartneri, Tartu regiooni energiaagentuuri juhatuse liige Martin Kikas ja Eesti-Vene programmi korraldusasutuse juht Ege Ello.

Projekti „SaveSmart” eesmärgiks on parandada avalikus kasutuses olevate hoonete energiatõhusust Eestis ja Pihkva oblastis, võttes hoonete renoveerimisel kasutusele uusi tehnoloogiaid ja nutikaid lahendusi.

„Energiasääst ei ole uus teema. Samas pakub tehnoloogia areng järjest uusi nutikaid lahendusi ja tõhusamaid süsteeme meie energiatarbimise juhtimiseks hoonetes. Just selliseid lahendusi me püüamegi tutvustada ja rakendada, et saavutada oma vajadustele vastav energiatarbimine,” kommenteeris Martin Kikas.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD