Menu

.      

Legendaarsele spordimehele Harri Neemele avati Haanjas mälestuspink

  • Kirjutas Heleri Lakur

Harri Neeme mälestuspingi avamisele olid tulnud sõbrad, tuttavad, endised kolleegid ning Haanja puhke- ja spordikeskuse esindajad, Võru spordikooli suusatreenerid ja juhid ning praegused Võrumaa spordielu edendajad. Esireas pingil istuvad teiste hulgas teenekad Võrumaa suusatreenerid ja spordiinimesed Ants Joonas (vasakult neljas) ja Laur Lukin (paremalt kolmas). Fotod: HELERI LAKUR

Võrumaa spordilegendile Harri Neemele avati üleeile pidulikult mälestuspink tema 100. sünniaastapäeval, 23. juulil Haanja puhke- ja spordikeskuses. Endist Haanja kooli ja Võru spordikooli töötajat, Haanja suusabaasi staadionimeistrit mäletatakse populaarse spordielu edendajana kogu Võrumaal.

Mälestuspingi idee juba ammu

Mälestuspingi idee ja mõte sündis Haanja kooli direktori Urmas Veeroja sõnul juba paar aastat tagasi. „Idee oli teha juba ammu, aga kõik võttis aega. Kuna esimesed variandid pinkidest meile ei sobinud, siis viimane lahendus sobis kõigile,” sõnas Veeroja, kelle sõnul valmistas massiivse puitpingi kohalik ettevõtja OÜ Ööbiksaare Palkmajad.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD