Menu

.      

Tööandjad Võru noortest: nad tahavad ringi liikuda ja hindavad väga oma vaba aega

  • Kirjutas Sten Sang

Coop Võru personali- ja koolitusspetsialist Miia-Meiki Visnapuu tõdeb, et tänapäeva noor tahab areneda ja ringi liikuda ning kindlasti hindab ta vaba aega rohkem kui kunagi varem. Foto: AIGAR NAGEL

Võru maakonnas pakub Töötukassa töövõimalusi enam kui paarisajal ametikohal. Millised ootused on tööotsingute osas Võru noorsool? Põgusast uuringust selgus, et leidub nii esmase töökogemuse soovijaid kui jagub ka tuhandeeurose kuupalga nõudlejaid.

Töötasusoove on seinast seina

Coop Võru personali- ja koolitusspetsialist Miia-Meiki Visnapuu sõnas, et tänase päeva seisuga töötab Võru Tarbijate Ühistus kokku 303 inimest. Nendest noori vanuses 18-26 on 47, millest omakorda vähem kui pooled töötavad tähtajalise lepinguga, enamasti suvepuhkuste asendajatena. Ta möönis, et noorte palgaootused on erinevad. „On noori, kes küsivad kahekordset Eesti miinimumpalka, kuid tihipeale tulevad tööotsijad meie juurde oma esimest töökogemust saama ja üldiselt on palgaootused väga realistlikud.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD