Menu

.      

FOTOD Tugev vihm kangutas kõnnitee plaadid uuesti lahti

  • Kirjutas Heleri Lakur

Enne ja pärast. Kolmapäeva ennelõunal alustati silla kõnniteeosa parandustöödega. Fotod: ERAKOGU, AIGAR NAGEL

Võru Vabaduse tänava silla kõnniteeplaadid on probleemseks kohaks olnud aastaid. Viimati olid kõnniteeplaadid katki ja vajasid parandamist eelmise aasta lõpus, kuid paar päeva tagasi linna üle ujutanud vihmahoog ei teinud hävitustööd mitte ainult sõiduteedel, vaid ka linna ühe olulise tänava, Vabaduse silla kõnniteeplaatidega.

Üleeile õhtul saatis tähelepanelik linnakodanik toimetusele pildi sellest, kuidas mitu Vabaduse tänava silla plaati oli alla varisenud ja vedelesid Koreli oja pervel. Samuti märkas linnakodanik, et suuremad betoonplaadid sillal kõiguvad ja võivad seega olla varisemisohtlikud.

Enne ja pärast. Kolmapäeva ennelõunal alustati silla kõnniteeosa parandustöödega. Fotod: ERAKOGU, AIGAR NAGEL

Toimetuse küsimusele, kuidas ja millal sild taas korda saab, vastas Võru linna avalike suhete spetsialist Marianne Mett: „Korrastustöödega on alustatud – ärauhtunud osa täidetakse ja kõnnitee korrastatakse. Hiljemalt kolmapäeva pärastlõunaks on tekkinud olukord likvideeritud ja kõnnitee taastatud.” Võru linna teatel tekitas esmaspäeva õhtul lühikese aja jooksul maha sadanud vihmakogus olukorra, mida tähelepanelik lugeja võib ise pildilt näha.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD