Menu

.      

Kanepi vallavolikogu pidas Lätis istungi ja kogus stungi värskeid mõtteid

  • Kirjutas Sten Sang

Kanepi vallavolikogu viis seekordse istungi läbi Lätis ning kogus mõtteid valla edasise arengu võimalike suundade kohta. Foto: KANEPI VALD

Neljapäeval väisas Kanepi vallavolikogu Lätit ning külastuse käigus viidi läbi ka volikogu istung. Lisaks päevakorrapunktide läbitöötamisele külastati kohalikku kanepikasvatustalu, kust korjati oma piirkonda üle võtmiseks uusi ideid.

Teravad teemad luubi all

Kanepi vallavolikogu esimees Kaido Kõiv sõnas, et Lätis arutati põhjalikult läbi kaks olulist Kanepi gümnaasiumit puudutavat teemat. „Esiteks rääkisime gümnaasiumi remondist, oleme seal seni teinud remonttöid osade kaupa. Nüüd aga võtsime seisukoha, et tuleb alustada kogu koolihoone remondivajaduse väljaselgitamist.” Selleks tuleb volikogu hinnangul tellida tervet maja hõlmav projekt ja teha tööd suuremas mahus, näiteks korruste kaupa.

Teiseks arutati direktori ja õpetajate vaheliste suhete teemat. Vallavanem Piret Rammul andis põhjaliku ülevaate selle teemaga seonduvast.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD