Menu

.      

KÜSITLUS Kuidas jäite rahule Võru linna sünnipäevaüritustega? Millest osa võtsite? Mis oleks Teie meelest võinud teisiti olla?

  • Kirjutas Sirle Nurk

FOTO: Aigar Nagel

Karolin tugiisik Väga toredad päevad olid. Kõik oli väga hästi organiseeritud. Iga inimese jaoks oli midagi. Ma olin kogu päeva linnas. Kontserdid olid väga toredad. Käisin vaatamas päeval platsi peal toimunud kontserte. Kõige võimsam oli ilutulestik, mis ületas isegi varasemad aastavahetuse ilutulestikud. Ega ei oskagi öelda, mis oleks võinud teisiti olla. Kõik oli väga hästi ja usun, et inimestele meeldis.

Heli kodune Minule meeldisid sünnipäevaüritused väga. Käisin laadal koos lapselapsega ja mõnel kontserdil. Laat oli uuel väljakul. Jäin väga rahule just laada väljapanekuga. Kogu see park oli eriline, lahe oli kõndida. Meeskoori kontsert meeldis mulle väga ja jättis suure emotsionaalse elamuse. Ma olen päevade organiseerimisega väga rahul. Kuna ma linnas ei ela, siis õhtustel üritustel ma ei käinud.

Mare meedik Jäin sünnipäevaüritustega väga rahule. Käisin laupäeval sünnipäevalaadal ja linnajooksu vaatamas. Jooksmas oli palju rahvast ja nautisin seda melu, ehkki tuttavaid jooksmas ei olnud. Ilmaga väga vedas. Laadalt ostsin nipet-näpet. Minu meelest oli linnapäevadel kõik hästi.

Pille-Riin õpilane Jäin sünnipäevaüritustega rahule. Käisin Tivolis rongiga sõitmas. Kõik meeldis neil sünnipäevapäevadel, ei oskagi midagi öelda, mis ei meeldinud.

Berta Elyse õpilane Mulle väga meeldisid need päevad ja need oleks võinud kauem ka kesta. Rannas toimusid üritused ja siinsamas väljakul. Kõik müüsid asju ja tõesti väga mõnus oli. Ma ise ka meisterdasin töötubades lõngast nukku, sain teha tätokat ja erinevaid meisterdustöid. Õhtul käisin kuulamas Villu bändi ja teisi esinejaid ning vaatasin lühifilmi, mida näidati maja peale. Mulle väga meeldis kõik, olin kõigega rahul, olid väga lahedad päevad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD