Menu

.      

Võru maakonna silmapaistvamatele noortele jagati tunnustust

  • Kirjutas Heleri Lakur

Pildil maakonna 2019 aasta noored ja tänukirja saajad. Vasakult Steffy Mõttus, Triinu Tuvike, Annabel Abel, Hipp Saar, Mariete Kena, Karoli Arund, Laura Lees, Getter Kõiv. Emil Aništšenko asemel võttis tänukirja üle Võru Noortekeskuse esindaja Kauri Kaljuste. Foto: KALEV JOAB

Võrumaa Arenduskeskuse juhatuse liige Tiit Toots tänas ja tunnustas sel nädalal maakonna silmapaistvaid noortevaldkonna tegijaid. Tunnustusüritus toimus Võru maakonna noorte suvepäevade raames Uhtjärve Ürgoru Nõiariigis, kus anti maakonna laureaadi tiitlid üle kuuele noorele ja noortevaldkonna tegijale.

Tunnustame uuenenud moel

Käesoleval aastal nägi Võru maakonnas noortevaldkonna tunnustamine välja uut moodi. Kui varem on arvestatud kalendriaasta jooksul tehtuga ning maakondlik tunnustamine toimus novembris noorsootöö nädala raames, siis käesoleval aastal võeti hindamise aluseks eelmise õppeaasta jooksul toimunud tegevused. Suvepäevade raames toimunud ürituse valguses näib uuendus ennast igati õigustanud olevat.

Oma tervitussõnades avaldas Tiit Toots rõõmu selle üle, et meie maakonnas on noortevaldkonnas nii palju vahvaid tegusid ja väärikaid kandidaate.

Tänased noored paistavad silma mitmete tegevustega

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD