Menu

.      

Lageda taeva all oma aega ootavad elektroonikaromud kohutasid klienti

  • Kirjutas Sten Sang

Lehelugejat üllatas Lühike 1 keskkonnajaama hoovil valitsev seadmeteküllus ja vihmane ilm pani mõtlema võimalikule pinnasereostuse ohule. Foto: ERAKOGU

PABERLEHT> Toimetuse poole pöördus murelik lugeja, kes jäätmeid ära viies märkas Võrus Lühike 1 keskkonnajaamas silmatorkavat korralagedust elektroonikaseadmete käitlemisel. Lugeja hinnangul polnud olukord määrustele vastav ning ta tundis keskkonnaohtu. Peale selle oli ta segaduses: kas platsile tohib oma elektroonikaromusid juurde tuua või on vastuvõtt lõpetatud?

Keskkonnainspektsiooni Võrumaa büroo juhataja Ardi Lepp selgitas jäätmete ladustamise põhjust ning kinnitas, et keskkonnaohtu pole. Oma seisukohad lisavad ka Võru linna keskkonna- ja järelevalvespetsialist Tiina Randjärv ja MTÜ Võru Jäätmekeskus juhatuse liige Olev Lüütsepp.

Mis põhjusel lõpetas Võrus Lühike 1 asuv keskkonnajaam elektri- ja elektroonikaromude vastuvõtu eelmise aasta augustist alates?

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD