Menu

.      

FOTOD JA VIDEO Osula kergliiklustee avati kummikeksu ja tõukerattatrikkidega

  • Kirjutas Kadi Annom

 Võru vallavanema Kalmer Puusepa sõnul on põhiliseks kergliiklustee kasutajaks lapsed, kes seal spordivad või jalutavad. Neljapäevasele ametlikule kergliiklustee avamisele oli kogunenud suur hulk lapsi ja noori.FOTO: Aigar Nagel

PABERLEHT> Võrumaa inimeste jaoks on valmis saanud taas üks oluline liiklusohutust suurendav tee-ehitus – Osula kergliiklustee.

Neljapäeval kell 14 avati pidulikult Osula kergliiklustee, mis soodustab ohutut liiklemist. „Lapsed on põhiline sihtrühm, kes hakkavad kasutama valminud kergliiklusteed, olgu siis tegevuseks sportimine või jalutamine. Kuna puidumaterjali vedavad rekad läbivad piirkonda sageli, siis ei olnud liiklemine ohutu,” selgitab Võru vallavanem Kalmer Puusepp.

Võru vallavanema Kalmer Puusepa sõnul on põhiliseks kergliiklustee kasutajaks lapsed, kes seal spordivad või jalutavad. Neljapäevasele ametlikule kergliiklustee avamisele oli kogunenud suur hulk lapsi ja noori.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD