Menu

.      

FOTOD Alexela tanklates oli eile tasuta rohekütuse tankimise tund

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru Alexela tanklas läks tasuta rohegaasi pakkumise tõttu sagimine lahti hommikul kell 10.10. Peamiseks gaasi eelistamise põhjuseks nimetasid kliendid soodsat hinda võrreldes diislikütuse ja bensiiniga. Fotod: AIGAR NAGEL

PABERLEHT > Rohekütuste tarbimise edendamiseks võimaldas Alexela eile hommikul tund aega tasuta tankida eestimaist kliimaneutraalset biometaani ehk CNG rohekütust.

„Kliimaeesmärkide saavutamine nõuab kiiret tegutsemist,” ütles Alexela juhatuse liige Alan Vaht ning lisas, et keskkonna säästmiseks tuleb astuda senisest oluliselt teadlikumaid samme. „Konkurentsitult odavaim lahendus on praegu gaasilised kütused, mis peale kohese keskkonnasäästu annab tarbijale bensiini ja diisliga võrreldes tuntava võidu rahakotis. Näiteks maksab gaasiga sõites 100 kilomeetri läbimine vaid kolm eurot ja aastas kulub rohegaasiga sõites kõigest 600 eurot,” rääkis Vaht ja märkis, et selline sääst nii keskkonna kui ka rahakoti mõttes peaks kõnetama igaüht.

Siiri Õismaa on rohegaasi kasutanud alles kolm kuud, kuid tunneb juba praegu, et asi tasub end ära ja julgeb teistelegi soovitada.

Võru Alexela tanklas oli huvilisi piisavalt

Kell 10 Võru Alexela tanklasse jõudes ei olnud esiti suuremat liikumist näha, kuid kui kell näitas kümme minutit kümme läbi, hakkasid huvilised kogunema ning autode rivil ei paistnud lõppu.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD