Menu

.      

FOTOD Vaibakuduja kundedele: miks te hinna üle ei kauple? Oleme ju laadal!

  • Kirjutas Sten Sang

Vaibakuduja Maie Väli (paremal) on rahul juba siis, kui on müüdud kas või paar vaipa ning talle meeldivad tingimismaiad kliendid. Pildile jäi ta oma püsikunde Vandaga, kes seekord Maielt kolm vaipa lunastas. Fotod: STEN SANG 

PABERLEHT > Laupäeval kaubeldi kõvasti ja vitsutati aplalt seašašlõkki 22. suurel Paunvere väljanäitusel ja laadal.

Jõgevamaa pisikeses alevikus Palamusel kihasid tänavad kraamiküllust imetlema tulnud laadalistest ja viiekümneeuroseid luhvtitati nii kuis homset ei koidakski.

Nobedad näpud

Ilmataat halastas kohale vuranud äritsejatele ja kundedele ning hoidis pärast hommikust sadu taevaluugid viisakalt koomal. Pärastlõunal võis juba päikesepoissi pilve tagant põske paitamas tunda ning esialgu üsna tõsise olemisega korvipunuja Johannes Liivaku näole ilmusid vallatud naerukurrud. Mullaverest kahekümne teist aastat jutti laadale kohale sõitnud meistrimehe huvi käelise tegevuse vastu algas juba põhikooli keskpaigas, kui ta valmistas esimesed pajuvitstest korvid. „Olen punumisel kasutanud ka kontpuud, aga selle vitsad on justkui mürgised ja ajasid mul esialgu pea valutama.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD