Menu

.      

Kummaline post ajas Antsla jalakäijad kimbatusse

  • Kirjutas Sten Sang

Antsla rahvas tõstis häält täiesti ebasobivas kohas risti ees passiva posti teemal. Foto: MÄRGATUD ANTSLAS FACEBOOKI GRUPP

PABERLEHT > Neljapäeval postitas murelik kondimootori kasutaja sotsiaalmeedia gruppi „Märgatud Antslas” appikarje. Tema meelehärmi põhjuseks oli õkva keset tuliuut kõnniteed risti jalus sirguv post. Lähemal uurimisel selgus, et sammusegaja leiab peagi uue laiutamiskoha ja Antsla rahvas saab taas rahumeeli mööda linna patseerida.

Košmaarne olukord

Viie tunniga kogunes äreva teatega foto alla 18 kommentaari, kus probleemse teeblokaatori juures avastati järjest uusi värvikaid nüansse. Mõni sõnavõtja tundis siirast muret, kuidas ometi talvel lumelükkamine ümber posti toimuma hakkab. Segaduses olid ka Antsla noored ja kaunid emad, kes vankris suikuvate maimukestega enam teps mitte värsket õhku võtma ei mahu. Eriti siis, kui neid lausa kaks vankris on ning ratastel puhkease sellevõrra topeltlaiaks kosub. Üks tähelepanelik kodanik oli sellist kummalise asukohaga posti märganud ka üle raudtee Antsla kesklinna poole sõites.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD