Menu

.      

Piimanduse valinud Villu Hinn: töö mulle meeldib ja vaba aega on piisavalt

  • Kirjutas Sten Sang

Valio Eesti juustumeister Villu Hinn veedab vaba aega sportlikult ning võtab õhuvanne pere lemmiku, pikakarvalise taksi Cassandra seltsis. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT> Toidutööstuse konkursi „Südamega tegija” nominendiks valiti Valio Eesti juustumeister Villu Hinn. Tal on ettevõttes üle 22 aasta tööstaaži ning plaan tubli viis aastat veel panustad. Mõni aeg tagasi saabunud pensioniiga koju jääma ei meelita.

Kamaluga ametiposte

Kohtume Villu Hinniga (66) sügiseselt kargel Tamula rannapromenaadil. Härra kõrval silkab krussis kasukaga 11aastane taksipreili Cassandra, kes end ülemeelikult saabunud patsutaja jala najale pikaks venitab. Peremees manitseb oranžikulmulist lemmikut viisakusele ning võtame istet äsja renoveeritud järvepromenaadi hommikuniiskel pingiserval. „Pension mul jookseb, aga tööandja lubab edasi käia. Ega ma koju jääda veel tahakski, töö meeldib ja vaba aega on piisavalt,” alustab Villu juttu. Ta on praeguse tööandja juures läbi proovinud ja selgeks õppinud järgmised ametid: laadurijuht, liinioperaator, laadija, valmistoodangu vastuvõtja, seadmete tehnoloog, võimeister ja juustumeister.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD