FOTOD Restoranikokad valmistasid Võrumaa kooliõpilastega kolmekäigulise lõuna
- Kirjutas Heleri Lakur
„Sa ei pea seda sööma, sulle ei pea see maitsema, aga iga kokk proovib oma toitu”
PABERLEHT> Septembris ja oktoobris annavad kokad üle Eesti koolides kokandustunde, kus põhikooliõpilased saavad omal käel ja peakokkade juhendamisel ning kaasabil valmistada lihtsaid ja maitsvaid toite. Tunnustatud peakoka Rudolf Visnapuu ning auhinnatud kokkade Piret Pusse ja Roland Visnapuu juhendamisel valmistasid Kuldre kooli õpilased sel nädalal kolmekäigulise lõunasöögi, mis hiljem koos ära söödi.
Kokanduse põhitõed selgeks
Edasi lugemiseks palun logige sisse
Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.