Menu

.      

FOTOD Restoranikokad valmistasid Võrumaa kooliõpilastega kolmekäigulise lõuna

  • Kirjutas Heleri Lakur

Peakoka Rudolf Visnapuu (keskel) ning kokkade Piret Pusse ja Roland Visnapuu kaasabil valmistasid Kuldre kooli õpilased neljapäeva hommikupoolikul kamavahu, risoto, maitsevõi, dipikastme ja isegi kreemja kalasupi. Fotod: AIGAR NAGEL

„Sa ei pea seda sööma, sulle ei pea see maitsema, aga iga kokk proovib oma toitu” 

PABERLEHT> Septembris ja oktoobris annavad kokad üle Eesti koolides kokandustunde, kus põhikooliõpilased saavad omal käel ja peakokkade juhendamisel ning kaasabil valmistada lihtsaid ja maitsvaid toite. Tunnustatud peakoka Rudolf Visnapuu ning auhinnatud kokkade Piret Pusse ja Roland Visnapuu juhendamisel valmistasid Kuldre kooli õpilased sel nädalal kolmekäigulise lõunasöögi, mis hiljem koos ära söödi.

FOTO: Aigar Nagel

Kokanduse põhitõed selgeks

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD