Menu

.      

Suured vihmavalangud tekitavad pahameelt ja panevad sademeveekanalisatsiooni peale vanduma

  • Kirjutas Kadri Nagel

Fr. R. Kreutzwaldi tänaval olevasse madalamasse kohta koguneb suurte vihmavalangute ajal nii palju vett, et sademeveekanalisatsioon ei suuda seda piisavalt kiiresti likvideerida. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT> Suured vihmasajud panevad proovile tänavate äravoolutorud ning muudavad tänavad suurvihmade ajal basseinideks. Peale Kooli tänava ja kohviku Soopärl esise ala Fr. R. Kreutzwaldi tänaval asub üks probleemne koht veel Fr. R. Kreutzwaldi tänaval Nele Kulinaaria ja käsitöötarvete kaupluse Hõbõnöps ees.

Nimelt toob paduvihm endaga kaasa uputuse, mida sademeveetorustikud kiirelt kõrvaldada ei suuda. Ümberkaudsed elanikud peavad süüdlaseks halvasti projekteeritud kanalisatsioonisüsteemi, sest tänaval asuvasse lohku koonduvad ka Vabaduse ja Tartu tänava sademeveed. Samuti täidetakse teeäärsed haljastusalad aeg-ajalt multšiga, mis siis ka sademeveeresti ära ummistavad ning sügisel lisanduvad veel puudelt langevad lehed. Kokku saab kombinatsioon, mis muudab teelõigu jõeks ning sealt läbi sõitvad autod lennutavad vihmavee teeäärsete majade ustest ja akendest sisse.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD