Menu

.      

Võrumaa väikeküla lugu jutustav lühifilm „Virago” võeti Euroopa filmifestivalidel soojalt vastu

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Väike osa „Virago” filmimeeskonnast. Produtsent Diana Mikita (vasakult) ja režissöör- stsenarist Kerli Kirch Schneider Varssavis koos teiste filmifestivalil osalejatega. Foto: MARION KOPPEL, „VIRAGO” MONTEERIJA

UUS FILM > Kanadas Montrealis 12. oktoobril toimunud mainekal filmifestivalil toimus lühifilmi „Virago” Põhja-Ameerika esilinastus.

Euroopa esilinastus oli neli päeva hiljem A-kategooriasse kuuluval Varssavi filmifestivalil, kus Eesti väikeküla lugu jutustav lühifilm võeti vaatajate poolt soojalt vastu. Filmi stsenarist ja režissöör on Võrumaalt pärit Kerli Kirch Schneider, kelle sõnul on tegemist tõsielul põhineva looga.

Kiidusõnad korraldajate ja publiku poolt

„Mõlemal festivalil jagati filmile kiidusõnu. Eriti positiivsed muljed on Varssavi filmifestivalilt. Tegemist on võimsa rahvusvahelise festivaliga, mille võitjad ka Oscarite nominatsiooni saavad,” avab Kirch esilinastuse tagamaid.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD