Menu

.      

Lugeja muretseb!

  • Kirjutas Kalev Annom

Võru-Haanja tee Kasaritsa ristmik pühapäeva keskpäeval. Foto: VÕRUMAA TEATAJA

LUGEJA VIHJE ❯ Toimetust informeeriti, et torm ei möllanud ainult alajaamade ja elektriliinide ning puude kallal. Tuul katsus jõudu ka teeviitadega. Sellised nägid välja teeviidad Võru-Haanja teel Kasaritsa ristmikul pühapäeva keskpäeva paiku. Küllap on teemehed lehe ilmumise ajaks jõudnud viidad korda seada.

Helistaja sõnul solvas teda aga kõige rohkem asjameeste korduv rõhutamine, et see oli õppetund!? Mis õppetund?

9. jaanuaril oli terve Kuressaare linn (13 000 tarbijat) tunde elektrita ja siis nimetati seda õppetunniks ning Elektrilevi suhtes algatas konkurentsiamet menetluse. Talvine õppetund peaks olema tõesti väga tõsiselt võetav õppetund. 21. mail oli taas Kuressaare kesklinn (1204 tarbijat) elektrita. Nüüd siis Võru linna, Võrumaa ja Lõuna-Eesti õppetund, kus ligi 65 000 tarbijat elektrita ja mõned pidid kannatama peaaegu nädala. Aga kui õues oleks olnud paarkümmend külmakraadi?

Õppetund õppetunni otsa! Ainukesed rõõmustajad olid need lapsed, kelle koolivaheaeg pikenes.

31. oktoobri valitsuse pressikonverentsil oli jutuks ka väga ulatuslik elektrikatkestus Võrus ja Kagu-Eestis ning eile pidi toimuma riigi kriisikomisjoni laiendatud koosolek, kus ka omavalitsusjuhid. Millal õppetundidest õppima hakatakse?

20 PÄEVA ENIMLOETUD