Menu

.      

Vanast autoromust saab kampaania korras lahti tasuta

  • Kirjutas Heleri Lakur

Kuusakoski Võru teeninduspunkti Jaama tänaval toodi teisipäeval kaks väga vana sõidukit, mis kolmapäeva lõuna ajal vanametallihunnikus oma saatust ootamas olid. Foto: AIGAR NAGEL

Juba teist aastat pakub keskkonnaministeerium koostöös Eesti Autolammutuste Liiduga igale autoromu omanikule võimalust romude tasuta äraviimiseks lisakuludeta.

Esmaspäeval alanud kampaaniaga kutsutakse kõiki omanikke üles mõtlema järjest rohkem keskkonna säästmisele, sest romude hoiustamine koduhoovis toob kaasa suurenenud keskkonnaohu, kasutu vanaraua saab aga suurel määral ümber töödelda.

Poole rohkem romusid kui eelmisel aastal

Oma autoromu saavad kampaania raames üle anda nii eraisikud kui ka ettevõtted ühtsetel alustel. Romukampaania ajal, mis kestab kuni 2. detsembrini, tullakse ASist Kuusakoski järele tasuta üle Eesti. Transpordikulud kaetakse romu väärtusega ehk siis sõiduki eest sõiduki üleandjale tasu ei maksta.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD