Menu

.      

Tellijaauhinna võitja Inga Lang: leht on viimase paari aastaga läinud sisukamaks

  • Kirjutas Kadri Nagel

Võitja Inga Lang kingikotiga, kuhu on Kubija hotell-loodusspaa sisse puistanud põneva raamatu ning saunalina. Foto: AIGAR NAGEL

Selle nädala tellijaauhinna võitja Inga Lang elab Võru linnas ja on Võrumaa Teataja lugeja juba väga pikka aega.

Alguses oli tema abikaasa hoolas ja tellis lehte, nüüd viimasel ajal on Inga tellimise vormistamise enda kanda võtnud. Eluaeg raamatupidajana töötanud naine käib veel osalise koormusega tööl ning leiab peale selle aega ka hobidega tegeleda.

Inga Lang on suur ristsõnade lahendaja ning lugeja. Raamatutest meeldivad talle elulood ja ajalugu, hea meelega võtab ta peale ajalehe ka ajakirja kätte. Ingal on tütar ja poeg ning kolm lapselast, kellega talle väga meeldib koos aega veeta.

Kui ka Sina soovid võita toredaid auhindu meie sponsoritelt Euronics Võru, muusik Tuulikki Bartosik, Kubija hotellloodusspaa, digipood.eu ja Condor arvutisalong, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või ole püsikorraldusega lugeja.

Arvesse lähevad ka kõik tellimuse pikendajad. Kingikotti on puistatud CD-plaadid väärt muusikaga, kaasaskantav kõlar, kinkekaardid, spaapääse, saunalina, Kubja raamat ning kruus.

Inga Lang võitis Kubja raamatu ning mõnusa ja pehme saunalina, mille on välja pannud Kubija hotell-loodusspaa. Koht on tuntud oma privaatsuse ja rahuliku looduskauni asupaiga poolest. Seal saab aega veeta nii turist kui ka oma linna elanik: maitsvad toidud, saunad, hoolitsused kehale ja meelele – mida hing veel oskab ihata?


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD