Menu

.      

FOTOD Võrru tuleb järjekordne Selver, rahvas aga ihkab Prismat

  • Kirjutas Sten Sang

Tartus Jõe Keskus FOTO: Sten Sang

Võru saab taas ühe kaupluse võrra rikkamaks, nimelt avab märtsi lõpus Kagukeskuses uksed 2300ruutmeetrise üldpinnaga Selver.

Poe juhtkond on lubanud, et ka Vilja tänava kauplus jätkab klientidele hea ja parema müümist. Lisanduv ostuparadiis tihendab veelgi senist konkurentsi, kus juba praegu rahuldavad võrukate erisoove mitme kauplusega esindatud Rimi ja Coop.

Hoolimata rõõmupuna palgeile toovast värske Selveri avamisuudisest leidub võrukate seas neid nördinuid, kes ihalevad pikisilmi hoopis Prisma peremarketi linna saabumist. Lubab ju rohelise värvikujundusega kaubandushiid, et siis jääb töökat lõunaeestlast piinama „Üks mure vähem!”. Paraku ei ole võrukate õuele seda suurt õnne saabumas ja samamoodi nagu paljud teised asustatud punktid peab siinne rahvas rohelisest kaubapakkujast suu puhtaks pühkima.

Tartus Jõe Keskuses asuva Sõbra Prisma tublid infoleti töötajad Arina (vasakul) ja Karmen jäid mõnusalt muhelema, kui kuulsid võrukate igatsusest päris oma Prisma järele. Foto: STEN SANG

Ulmeline kaubavalik

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD