Menu

.      

Selle nädala tellijaauhinna võitja on Mare Palu Rõugest

  • Kirjutas Kadri Nagel

Mare Palu Rõuge Suurjärve külalistemaja ees. Foto: AIGAR NAGEL

Auhindade loosimine on täies hoos ning ka sellel nädalal viisime auhinna meie tellijani. Võitjaks osutus digilehe tellija Mare Palu.

Tagasihoidlikku Maret oli raske pildi peale saada, kuid lõpuks siiski see õnnestus. Mare Palu peab juba 20 aastat Rõuges külalistemaja, kahjuks nüüd viimasel kuul, pärast abikaasa surma on see vastutus ainult üksinda tema kanda. Usume, et ta saab sellega siiski väga hästi hakkama. Talvel on sellist teenust pisut raske pakkuda, sest kõik armastavad külma talve eest pigem kuhugi soojale maale palmi alla pikutama minna. Muide, just sellest majas majutati tervet „Tõe ja õiguse” võttemeeskonda, keda igal õhtul ootas seal soe toit.

Talvisel ajal keskendub Mare Palu rohkem käsitööle, kudumisele ning ristsõnade lahendamisele. Jõuluks peaksid koju saabuma kõik lapsed, kes elavad Tallinnas. Üheks hobiks on Marel ka reisimine, just kultuurireisid. Nii ongi ta käinud näiteks Uus-Meremaal ja Assoori saartel maailma avastamas. Soovime Marele omalt poolt jõudu, jaksu ja vastupidamist!

Täname sponsoreid, kes meie kingivaliku meeldivalt mitmekesiseks on muutnud: Euronics Võru, muusik Tuulikki Bartosik, Kubija hotell-loodusspaa, digipood.eu ja arvutisalong Condor.

Kingikotti on puistatud CD-plaadid väärt muusikaga, kaasaskantav kõlar, kinkekaardid, spaapääse, saunalina, Kubja raamat ning kruus.

NB! Kui soovid osaleda auhindade loosimisel!

Võitmiseks tuleb tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või olla püsikorraldusega lugeja. Arvesse lähevad ka kõik tellimuse pikendajad.

Mare Palu sai endale auhinnaks Tuulikki Bartosiki plaadi ning kinkekaardid Condori arvutisalongilt ning digipood.eu’lt.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD